Hallo du..

Hei  hei. Da tenkte jeg på en ny start egentlig. Idag er det ivherfall en ny start og mange nye muligheter , for det er nemmelig nyttårsaften idag! Gleder meg masse! Men kan fortelle om det litt senere, må vel starte og fortelle om meg selv.

Jeg heter da Lise, 14 år fra Kristiansand. Går i 9.klasse, elsker dyr, spessielt hunder! Har 2 tibetanske spanieler hunder hjemme, som heter Daisy(5) og Lilly (3) .. hehe. Går ikke på noe sport, siden har ikke interesse av noen spessiel sport så prøver og trene litt hjemme da. Fritididen min innebærer og være med venner , pc osv.. ikke noe spesielt egentlig. 
Grunnen te at jeg ville starte igjen og blogge var fordi nå har jeg sett på så mange videoblogger, lest vennene mines blogger osv.. så fikk jeg en liten smule blogglyst igjen! Men visst jeg starter orgentlig kan jeg ikke love at det blir ofte blogging. Siden det har jeg sagt før også, jeg starte fult og plutselig stopper jeg uten og si ifra, så blogger jeg ikke, så vil jeg starte på nytt , så sletter jeg alle innleggene mine.. hehe.

Men visst jeg skriver mere så er det ikke så mange som vil lese, men om det var noe mere DU lurte på om meg , bare kommenter og spør ivei!

-LISE♥


Tatt igår..
 

  • Dato:31.des.2011
  • Klokken:13:49
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

JulieogTrine

Dato: 31.des.2011 Klokken: 16:43

Skriv et innlegg om meg!<333

himl

Dato: 31.des.2011 Klokken: 16:47

JulieogTrine: haha, kan gjøre det senere ;)

Skriv en ny kommentar

himl

14, Songdalen

Er ei postiv jente. Elsker sol og sommer. be happy with your life!

KATEGORIER

ARKIV


hits